dilluns, de març 26, 2012

MÉS CANBRU CLASSICS-FOTOESCALADOR

Aquest cap de setmana amb uns amics del poble vam anar a CANBRU. A aquell racó que alguns anomenen ja EL SANTUARI...blocs de granit inmensos enmig d'un bosc verd i tranquil, aprop del mar i de la muntanya, al parc del MONTNEGRE...de moment uns pocs es passegen enmig de les pedres, regna la calma i alhora, en un revolt, pots trobar-te fanàtics mirant de enfilar-se com bojos per roques descomunals, sense corda...bloc pur, a mort...


Vam poder gaudir d'un dia genial, amb en Toni, la Nuria i en Nil, i el Nawet, tot plegats. Els uns intentant treure'ns l'esgotament de ser pares i els altres intentant que els féssim cas una estona més, enlloc de viure enfilats per les pedres...El Torni "retornava" a apretar i amb pocs pegues es va cruixir blocs fins a 6a+ com si res...


En CARLOS PEREZ ( http://www.fotoescalador.blogspot.com/) és un paio molt enrotllat que es passeja per les pedres, buscant la millor imatge i s'ho curra rotllo molt "pro", però "deixant fer" per tal que surtin fotos de Rotpunkts naturals ( com en el cas de la Marieta!!!)...



Amb els seus artefactes "magics" creant llums i efectes enmig del bosc, va aconseguir fer unes preses magnífiques del bloc que vam estar provant...després de seguir camins i pistes per arribar a les entranyes de la serra del Montnegre, tot van ser somriures, ànims i ostions en diferents postures i de diferents alçades...


Us deixo aquí el resultat de aquella estona, que podreu també trobar al seu blog: GRACIES CARLOS, evidentment REPETIREM!!!





Despés de escalfar en bonics blocs més facils vaig liar-mer amb un pepinako bonissim que "aparentment" semblava assumible...


Ralment només ho era "e apariència", la SE ME'N VA LA PINÇA és un blocazo genial, on, després de certificar que pots volar en totes les postures i de diferents alçades vaig acabar per usar el comodí de la trucada..."Radio Rosi" em va cantar unn trick que, poc a poc em va dur a entendre el moviment i poder arribar a la sortida en més de una ocasió. Crec que encadenar-lo em queda a la distancia que marquen unes nits dormint, una mica de energia i mentalitzar-me que aquella cosa petita que veia allà baix era un crashpad que acolliria perfectament una caiguda...UNA JOIA !!!

Per acabar de polir el dia, i per cortesia del NAwet que em va canviar alguns pegues per una bona estona de fútbol, van caure "EL KOALA", l'"EMIGRANTE" ( faig un swing a la sortida, ja el milloraré), un 6c+ que no conec el nom, un "PARKINSON" i quasi "els CRANC"...

M'he quedat literalment pillat, dissabte vinent més???

PD: EVIDENTMENT tot això no seria possible sense el patrocini insubstituïble de la LILA...QUE CONSTI...

10 comentaris:

Fotoescalador ha dit...

Ei Oriol!
Me alegro de que te hayan gustado, que para eso son. El sitio me pareció increíble. Es como un Can Boquet pero "bien hecho" jajaja. Ya repetiremos niño. Un abrazo!!

TRanki ha dit...

ooooook, man! next finde serem alla!

jclaramunt ha dit...

Quin crack amb l'esponsor hehe! aquest el tenim tots!

El Carlos...un paiu collonut i com sempre amb fotos genials que et fan venir ganes de visitar llocs nous.

Marieta ha dit...

Tranki (& Carlos), quina foto més guapa la segona!!!!
Per cert, amb patrocinadors així què mínim que encadenar i donar-ho tot, eh??

Una abraçada!!

TRanki ha dit...

Hey Marieta, JO PENSO EL MATEIX, això de l'ull de peix és un tema interessant en imatges dinàmiques...m'estava fotent la foto a 30 cms del colze i creia que només es veuria l'aixella...i mira!

Com en tot, se n'ha de saber!

bufffff...el miut de roca actualment el compro caríssssssim! hahaha, tantmateix de moment no hi ha parón, veiem si continua així!!

salut bowaaa!

Toni ha dit...

Va ser BRUTAL!!!Flow blokero a tope!!! Pedra excel.lent, companyia excel.lent, lloc excel.lent!!! SANTUARI... Crec que l´han clavat!!!
Merci a tots pel vostre temps, merci pels trukillos, merci per les clecas, merci pel fanatisme, merci a las ratetas del bosc per fer-nos riure tantes estones, merci a las MAMAS per la CORDA!!!
Ah,SE ME´N VA LA PINÇA està a puntet!!! Bow A MUERTE!!!
Dissabte més guerra!!!

Agus ha dit...

Molt bones les fotos!!
No entenc com encara podeu blocar a 20 graus!!!!

TRanki ha dit...

AGUS: Pur fanatisme boooow!
TONI: IDEM!IDEM!IDEEEm! ja he trobat el METODE per tibar fanatic...hem de quedar més boooow, el Nawet en el fons al final va estar molt bé i ens vamn quedar fins al tarda...és la manera!!!

La Lial em va dir quie vau xerrar...tiu VAIG DE CUL, i aquests dies al matí no t'he vist. Si dissabte no pujo divendres et passo el crash...encara que ves-te fent a la idea que dissabte ala tarda arribes sense iemes a casa!!! A tope bow, a veure si tens raó!!!!!!!!!!

Lluis Salo ha dit...

molt bé TRanki, apreta fort i disfruta del moment bou, a seguir amb passió!

A MUERTE ;)

PD: fotazossss

TRanki ha dit...

hey LLuis bow! a muerte!